Vuit propostes per a aquest Sant Jordi 2015!

22/04/2015

Compte enrere per a #SantJordi2015. La festa de l’amor, del llibre i la rosa i, un dia emblemàtic que aplega el món literari i convida a passejar, a mirar i a remenar llibres de totes mides, gèneres i colors. I per començar-ho a celebrar, us volem recomanar 4 llibres que ens han marcat i 4 més recents que ens agradaria regalar o autoregalar-nos. Comencem!

Dues propostes complementàries i molt encertades són les que ens proposa la nostra enginyera d’idees, la Gemma, qui anima els més tímids amb talent a llegir ‘Usted puede ser lo bueno que quiera ser’ de Paul Arden. Un llibre que ella mateixa defineix com una guia que fa replantejar-te on estan els teus límits i que els imprevistos i errors poden ser positius. I la seva aposta per aquest 2015 és la quarta novel·la del polifacètic David Trueba, ‘Blitz’, un llibre sobre la pèrdua de l’amor.

Gemma

En segon lloc, la defensora d’idees, la Blanca, us anima a llegir un best-seller i un Blackie Books. La coneguda novel·la que ara és cartellera al Teatre Lliure, ‘El curiós incident del gos a mitjanit’ de Mark Haddon segons ella “és una història sorprenent que em va endinsar en la ment del protagonista i em va permetre conèixer la seva realitat; la visió d’un nen amb Síndrome d’Asperger”. I el Blackie Books estrella és ‘La càpsula del tiempo’ de Miqui Otero, un llibre-aventura amb més de 37 finals possibles en el que tu ets l’autèntic protagonista i decideixes com acabar la teva aventura!

Blanca

Propostes orientades al disseny i a la publicitat són les que ens brinda la nostra cuinera d’idees, l’Elena. Ella ha pensat amb el públic més creatiu i suggereix ‘Cut out for collage’ d’Index Book del qual diu “Es un chute de inspiración a golpe de tijera”. I escull ‘Urbrands’ de Risto Mejide, un llibre en el que el publicista reflexiona i ajuda als lectors a crear-se una marca personal.

Elena

I per acabar, què millor que fer-ho amb dues novel·les romàntiques? L’Anna, la nostra pregonera d’idees, us convida a recuperar un clàssic entre els clàssics: ‘Orgull i Prejudici’, la novel·la homònima de Jane Auster que per a ella “És la novel·la romàntica per excel·lència i un tresor literari que em transporta en el temps”. La seva aposta per a aquest Sant Jordi és, sense dubte, l’últim llibre de Xavier Bosch (Premi Ramon Llull 2015), ‘Algú com tu’, una novel·la que transcorre a París i que tracta sobre la força perdurable de l’amor.

Anna

Què passeu tot@s un fantàstic dia i esperem que les nostres recomanacions us ajudin a l’hora d’escollir llibre!

 

Etiquetas: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dejar un comentario